Pretraga
Close this search box.

BORBENO PROTIV BORCA: SUTRA SVI NA STADION „ZEMUN“!

Nekada su vodili velike borbe u elitnom rangu, a sada se nalaze na putu povratka u sueprligaško društvo.

Fudbaleri Zemuna nikako da stignu do željene forme i rezultata u okviru ovosezonske Prve lige Srbije.

Ekipa iz Gornje varoši je u prethodnih deset prvenstvenih mečeva zabeležila samo jedan trijumf (Trayal Kruševac 1:0), pet remija i četiri poraza, a ono što sve u klubu brine, jeste činjenica da su njihovi fudbaleri u seriji od pet mečeva bez trijumfa, a poslednja i za sada jedina pobeda zabeležena je poslednjeg dana meseca avgusta.

Predstojećeg vikenda u Zemun stiže dobro poznati rival, čačanki Borac 1926, ekipa protiv koje su ne tako davno vodili i bitke za superligaške bodove, ali je situacija uovom momentu potpuno drugačija. Zemun se nalazi u donjem domu prvoligaškog karavana, dok Čačani pokušavaju da se već u sezoni 2024/25 izbore za povratak u Superligu Srbije, s tim što se mora naglasiti da su u prethodnoj takmičarskoj godini i jedni i drugi bili deo srpskoligaškog karavana.

Uoči predstojećeg duela velikih rivala, navijačima su se obratili prvotimci kluba iz Gornje varoši:

– Pozivamo navijače da nas podrže u izazovima. Dočekujemo Borac. Nedelja u 15 časova, svi na stadion. Borbeno protiv Borca!

Da podsetimo, duel nekadašnjih članova elitnog ranga srpskog klupskog fudbala na programu je u nedelju 13. oktobra sa početkom od 15 časova.

Prva liga Srbije, 11. kolo:

Zemun (Zemun) – Borac 1926 (Čačak)

Stadion: Gradski stadion, Zemun

Datum: Nedelja, 13. oktobar

Početak: 15 časova

Treba podsetiti da za razliku od Zemunaca, ekipa Borca 1926 se nalazi u seriji sjajnih ostvarenja na zelenom tepihu. U poslednja četiri susreta popularne „čačanske zebre“ su osvojile deset bodova, a poseldnji neuspeh su doživeli osmog dana meseca septembra kada ih je srdulički Radnik ubedljivo savladao rezultatom 4:0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: