Home Opština Zemun „Altina će biti uređeno naselje“

„Altina će biti uređeno naselje“

563
0

Posle obilaska Batajnice, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sa pokretnom kancelarijom obišao je naselje Altina i razgovarao sa građankama i građanima Altine o tome kako ovo mesto može da postane još bolje mesto za život svih ljudi.

On je podsetio da je u Altini 2019. godine završen novi vrtić, nedavno završen novi park površine sedam hiljada kvadrata u Justina Popovića i građena kišna i fekalna kanalizacija.

„Obavestio sam ih da je završena javna nabavka za izgradnju dečijeg igrališta na Vojnom putu 1, da se radi rekonstrukcija Ulice Pavla Vujisića, da će Grad naredne godine početi da gradi novi vrtić, da smo kroz Plan detaljne regulacije Prvomajske urbanistički rešili ulaz u Altinu sa Novosadskog puta kao i da je u toku eksproprijacija zemljišta za izgradnju škole, još jednog vrtića i ambulante. Dogovorili smo se da se izgradi Dom kulture u kome će biti opštinski uslužni centar. Kada još Altina, kroz projekat izgradnje kanalizacije u batajničkom slivu, dobije kanalizaciju koja će biti povezana sa fabrikom za preradu otpadnih voda u Batajnici, ovaj kraj će biti uređeno naselje po meri svojih stanovnika. Beograd pobeđuje“, poručio je Goran Vesić na svojoj Fejsbuk stranici, preneo je Beoinfo.

B92

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here