Ana Mihajlovski ponudila pomoć ženi koja je pretučena u Zemunu zbog psa

Voditeljka se oglasila se na svom Instagram profilu, nakon što je objavljen snimak iz Zemuna na kom se može videti kako muškarac maltretira i fizički nasrće na ženu zbog psa.

Video snimak na kom su se dva psa potukla, pa je gazda jednog psa nekoliko puta udario i gurnuo vlasnicu drugog psa, postao je viralan za kratko vreme.

Svi na internetu zgroženi ponašanjem ovog čoveka, a Ana Mihajlovski odlučila je da svoj stav o ovoj situaciji iznese javno, te je i ponudila pomoć napadnutoj ženi sa snimka.

Naime, voditeljka je objavila video i apelovala na državne organe da hitno uhapse muškarca koji je nasrnuo na ženu. Nije osudila samo nasilnika, već i čoveka koji se vidi na snimku, a koji posmatra i sklanja se, iako je mogao da odbrani ženu.

Ukoliko neko prepozna napadnutu ženu, molim Vas da joj prenese da joj je advokatica ponudila besplatne pravne usluge kako bi nasilnik bio adekvatno kažnjen“, napisala je Ana.

Ona je zatim objavila vest da je nasilnik uhapšen.

„U nasilju nema mesta za „ali“. Ne psotoji ništa što može opravdati nanošenje telesnih povreda i mnogo je važno da to naučimo. Baš to „ali“ daje vetar u leđa svakom nasilniku koji batinama vaspitava ženu, decu, prolaznike. Ne postoji opravdanje za nasilje“, napisala je voditeljka.

Podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje I. B. koji je u Zemunu nasrnuo na ženu i njenog psa.

Tagovi:

Pročitajte još: