Bili smo u Zemunu, na srećnom mestu na kojem je neko dobio 3,3 miliona €

U Srbiji je odjeknula vest da je nepoznata osoba osvojila Loto sedmicu, vrednu 3,3 miliona evra. Dobitna kombinacija je: 5, 2, 1, 35, 24, 20, 36. Uplaćena je u Zemunu u Prvomajskoj ulici. Srećnik ovog Loto kola je uplatio deset kombinacija i više mu se nego isplatilo.

Ne smeju da odaju o kome je reč, ali dve zaposlene veruju da su imale priliku da vide novopečenog milionera i da baš u njihovu menječnicu uđe taj srećnik i uplati dobitnu Loto kombinaciju.

„Sećamo se da je bio čovek koji je uplatio Loto s deset kombinacija, to se upamti jer retko ko daje 1.000 dinara za Loto. Mislimo da je to ta osoba. Neka bude da je muško, taj rod ćemo da koristimo, ali ne otkrivamo ništa i da znamo, i da ne znamo“, kažu nam one.

Porazgovarali smo i s komšijama, koji su srećni zbog dobitnika, a još im je draže jer je osoba verovatno Zemunac.

„Nije lud da kaže ko je i da se javi. Novac ovde ne može da podigne, a da otkriva identitet rizično je. Pa ne bi valjda da ga neko ubije, ozbiljna je to para, a ljudi su ljubomorni „, rekao nam je stariji gospodin, a na njegove reči nadovezuje se mlađa žena:

„Eeee, muke sad počinju, para kad udari u glavu biće belaja. Nadam se da će novac da iskoristi kako treba, a država će malo da ga ošteti kada mu uzmu porez na dobitak. Svakako mu ostaje velika svota novca, da uloži u nešto. Neka mu je sa srećom“.

Osobi koja je dobila ono što mnogi priželjkuju – čestitamo. Srećniku želimo da pametno iskoristi svoje milione.

Tagovi:

Pročitajte još: