„Ćerka od užasa vrištala i povraćala“ Pitbul u Zemunu napao psa, unakazio ga!

Vlasnički pas pit bul napao je labradora u Zemunu, ujeo ga je za vrat i za uvo.

Istraumirana vlasnica labradora podelila je sa korisnicima društvenih mreža detalje ovog strašnog incidenta. – U Zemunu, oko 19:15h, rasa pasa pit bul napao je labradora. Moja ćerka i ja samo šetale našeg psa, kada smo trebale da prođemo pored kapije gde stanuje pit bul, pit bul je izleteo iz kapije. Vlasnik je bio tu i počeo da viče. Pit bul čim je video labradora je nasrnuo na njega – napisala je ona, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice.

Dodala je da je taj pas ujeo njenog za vrat, kada je imao blokadu vilice.

– Petoro ljudi je odvajalo pit bula od psa i nakon 10 minuta su uspeli da ga odvoje. Vlasnici nisu zadržali psa, koji je odmah napravio krug i ponovo došao do mog psa, ugrizao ga je, ali ovaj put za uvo – navela je ona.

Napomenula da su ona i njena ćerka doživele veliku traumu.

– Ćerka je sve vreme vrištala, bila je istraumirana, kao i sada što je izazvalo da i komšije izađu. Tada su komšije rekle da ovo nije prvi put da ovaj pas napada i da je agresivan. Pas je odmah odvezen u dežurnu veterinarsku ambulantu, gde mu je uho ušiveno. Pas je dobro prošao, hvala bogu, sa telesnim posledicama koje su se rešile kod veterinara. Ćerka je od stresa i povraćala kada smo se vratile kući – napisala je ova žena.

Dodala je i da niko nije povređen izuzev njihovog psa.

– To sutra može biti i neko dete koje bude išlo samo. Ne želim ni da razmišljam šta bi bilo da je moje dete samo šetalo psa – zaključila je ona.

Tagovi:

Pročitajte još: