Pretraga
Close this search box.

Da li se sećate lepe misice iz Španije koja je povređena u bombaškom napadu u Zemunu Oglasila se na mrežama sa kratkom porukom, snimila i rane

Mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (25) koja je pre skoro pet godina teško povređena u bombaškom napadu u Zemunu, kada su napadači stavili eksploziv ispod automobila koji je trebalo da vozi njen tadašnji dečko, pokojni Strahinja Stojanović (31) sada se oglasila na društvenim mrežama, piše Kurir.

Lepa misica jedva je preživela bombaški napad 11. avgusta 2018. godine u zemunskon naselju Galenika, kada je ispod džipa BMW postavljen, a zatim i aktiviran eksploziv u trenutku kada je ona bila na mestu vozača, a ne njen dečko, koji je samo nekoliko trenutaka pre toga napustio vozilo jer se vratio u stan po zaboravljeni telefon. Inače, da podsetimo, u septembru 2020. ispod džipa BMW postavljen je, takođe, eksploziv u kom je u vazduh dignut Stojanović dok je bio sa misicom koja je preživela napad.

Nakon pet godina, Mis Marbelje iz 2014. godine je u poslednjih mesec dana nakon duge pauze opet postala veoma aktivna na društvenim rmežama, pa je tako sada objavila kratak video-snimak na kome se nasmejana žali treneru u teretani kako ne može više da izdrži jer je ona ipak reživela bombaški napad.

– Treneru, preživela sam bombu, daj mi prokleti odmor! Dajem 100 odsto od sebe, ali sam se oporavila 70 odsto – nasmejana upućuje kritike treneru dok kamerom pokazuje desnu nogu koja ima vidljive ožiljke, pogotovo na listu. Lepa misica kako se može videti naporno trenira u sivom kompetu koji je sačinjen od uskog šorcu i sportskog grudnjaka.

Misica je 11. juna slikala u lambordžiniju, gde je ispod niza fotografija otkrila da joj je to poklon od majke. Inače, na jednoj fotografiji se može videti crna automobilska „zver“ sa crvenom mašnom preko haube, dok se iznad automobila mogu videti baloni sa njenim imenom.

Bombaški napada, 11. avgusta pre pet godina, bio je skoro poguban za misicu, koja je nakon nekoliko operacija na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu uz sjajan tim lekara i stručnjaka uspela da sačuva nogu. Nakon mesec dana borbe za život ona je tada na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz bolničke postelje gde se vidi kako na obe noge ima zavoje i kako leži u zagrljaju majke.

– Pre mesec dana sam ponovo rođena, a ne mogu biti više zahvalna zbog svega. Želim da zahvalim fantastičnom timu profesionalaca koji su spasli moj život, moje noge. Ništa drugo me ne zanima do porodica, prijatelji i zdravlje. Zahvaljujem se životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslovena sam – napisala je tada Olac ispod slike. Ubrzo nakon toga otišla je za Španiju, gde je objavila snimak na kome bosa trči po plaži, dok je Strahinja posmatra.

Ubijeni Stojanović bio je poznat policiji, hapšen i osuđivan više puta, a dovodio se i u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Navodno je bio blizak i ekipi osuđenoj za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

Dignut u vazduh 2 godine kasnije

Istraga povodom bombaškog napada nije rasvetljena, a da je meta tada bio Strahinja, bilo je sigurno i 13. septembra 2020. kada je osumnjičeni Milivoje Lovrenović, državljanin BiH, koji se i dalje nalazi u bekstu postavio eksplozivnu napravu ispod njegovog BMW i pratio ga osam kilometara na električnom trotinetu. Putem telefona aktivirao je bombu koja je eksplodirala na Novom Beogradu. Ubrzo je preminuo u naručju Kolumbijske s kojim je bio poslednjih šest mesci u vezi.

Naime, kobnog dana Strahinja je sa devojkom krenuo na auto-trke na Ušće iz svog stana koji se nalazi na Galenici. Bomba ispod automobila aktivirana je u Ulici Omladinskih brigada i tada je nastala opšta pometnja i panika.

– Stojanović je određeno vreme pre ubistva bio na meti egzekutora koji ga je pratio u stopu. Plaćenom ubici nije bilo teško da upadne u Stojanovićevu svakodnevnu rutinu, s obzirom na to da se on pre likvidacije nije skrivao, već se slobodno kretao – podseća sagovornik i kaže da je od siline detonacije Strahinji raznete obe noge.

Pati za njim

Kolumbijka ne zaboravlja godišnjice

Atraktivna Sonja Suarez pre nego što je ubijen Stojanović skoro svakodnevno je objavljivala gde se nalaze i kako se provode. Sumnja se da je to ubici samo još više pomoglo da upadne u svakodnevnu rutinu i da isplanira detaljno plan egzekucije. Nakon njegovog ubistva ona je ostala još šest meseci u Srbiji dok je trajala istraga, nakon čega joj je uručen pasoš i napsutila je našu zemlju u koju se ako je sudeći prema društvenim mrežama nije vraća.

– Uvek ćeš biti u mom srcu – napisala je ispod fotografije na kojoj se vidi kako se ljudu sa Strahinjom na godišnjicu smrti.

Tagovi:

Pročitajte još: