Danas i sutra besplatno odnošenje kabastog otpada u Zemunu

Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će 9. i 10. januara 2021. godine besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Sugradjani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće“ ukloniti.


Akcija besplatnog odnošenja kabastog otpada tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu već više od 15 godina. „Čistoća“ apeluje na sugradjane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Sugradjani koji raspolažu većim količinama otpada, to mogu da prijave Pozivnom centru, koji je dežuran tokom ovog vikenda od 7 do 14 časova, na broj telefona 0800-000807, a poziv je besplatan.


Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se plaća po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće“ dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

Tagovi:

Pročitajte još: