Deca iz Zemuna mogu besplatno da slušaju nove pesme sa festivala „Dečje beogradsko proleće“ na ovom sajtu!

Novi muzički ce-de „Branko Kockica i Dečji kulturni centar Beograd” predstavljen je danas u Dečjem kulturnom centru Beograd najmlađoj publici i njihovim roditeljima i vaspitačima uz muziku, pesmu, smeh i razgovor.

Novi kompakt-disk, nastao u produkciji DKCB-a, poklon je deci iz Srbije, regiona i dijaspore, koja mogu besplatno preko sajta Dečjeg kulturnog centra Beograd da slušaju pesme sa festivala „Dečje beogradsko proleće”, koje je od 2016. do 2023. godine pevao Branko Kockica na ovom značajnom festivalu. S druge strane, novi ce-de predstavlja zahvalnost Dečjeg kulturnog centra Beograd čuvenom Branku Kockici uz čiju muziku, televizijski kulturno-obrazovni program i pozorišne predstave su odrastale mnoge generacije.

Domaćin programa bio je Peđolino koji je znalački i iskusno razgovarao sa mališanima u publici i predstavio im najnovije muzičko izdanje Dečjeg kulturnog centra Beograd, pričajući sa Brankom Kockicom, Mirjanom Bulatović, piscem mnogobrojnih Brankovih pesama i songova, kao i Leontinom Vukomanović, urednicom festivala „Dečje beogradsko proleće”.

Promociju diska, na kojem se nalaze pesme „Zakleo se bumbar”, „Branko Meksikanac”, „Pica ili gibanica”, „Smejte se” i „Morske krojačice” uveličao je Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd pod dirigentskom palicom mr Nevene Ivanović.

Tagovi:

Pročitajte još: