Home Društvo Detalji neviđene pljačke u Batajnici! ZATEKAO LOPOVE U KUĆI!

Detalji neviđene pljačke u Batajnici! ZATEKAO LOPOVE U KUĆI!

235
0

Srđan Knežević, vlasnik Knez petrola, opljačkan je večeras. On je, naime, bio kod majke i sestre na slave, a pljačka se dogodila oko 17.30. Nikoga u tom trenutku nije bilo u kući. Slava se proslavljala u krugu porodice, jer mi je skoro umro otac, pa nismo slavili“. rekao je Srđan Knežević. Nakon što se vratio sa slave, primetio je haos i premetačinu u kući. Tragedija je mogla biti i veća jer je Knežević ušao u kuću dok su razbojnici još uvek bili u njoj, ali su na sreću odmah pobegli

Srđan Knežević je vidno uznemiren i potresen zbog cele situacije koja ga je zadesila.

Navodno, dva razbojnika su provalila u njegovu porodičnu kuću u Batajnici.  Dva provalnika upala su u kuću vlasnika „Knez petrola“ Srđana Kneževića i ukrala oko 100.000 evra u gotovini i dva skupocena sata „roleks“, prenose beogradski mediji.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta, u potrazi za biološkim tragovima ili otiscima prstiju. Takođe je u toku provera snimaka kamera za video nadzor koje su postavljene u blizini kuće.

Knežević važi za jednog od najimućnijih poslovnih ljudi u Srbiji, a u njegovom vlasništvu je lanac benzinskih pumpi „Knez petrol“.

 Kurir.rs/Alo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here