DETALJI POGIBIJE MOTOCIKLISTE IZ ZEMUNA!

  • Motocilista Filip S. (49) iz Zemuna nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati na putu Stari Banovci ka Novoj Pazovi. Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća dogodila se na neosvetljenom kružnom toku.

– Sudeći po onome kako je telo zatečeno pretpostavlja se da je motociklista umesto da sledi liniju kružnog toka produžio pravo. Od siline odarca u ostrvo kružnog toka motociklista je tu pao, dok je motor preleto i zaustavio se na nekoliko metara od mesta udarca – objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je naveo da je na nezgodu naišao drugi motociklista koji je obavestio policiju i hitnu pomoć.

– Hitna pomoć je 45 minuta pokušala da reanimira povređenog muškarca ali nažalost u tome nije uspela. Zanimljivo je da motor kojim je upravljao ne može da razvije neku veliku brzinu, za razliku od drugih jačih motora. Motociklista je imao svu opermu na sebi uključujući i kacigu. Neverovatno je da tako nastrada – rekao je naš sagovornik

Prema njegovim rečima više je uzroka koji su mogli da dovedu do nesreće.

– Jedan od njih je to to što je kružni tok neosvetljen, drugi brzina, treći alkohol, a četvrti da je nesrećnom čoveku možda u toku vožnje pozlilo pa da je izgubio kontrolu nad motorom koji je umesto da prati liniju kružnog toka išao pravo. Policija je obavila uviđaj i šta je uzrok nesreće ali i smrti biće utvrđeno istragom koja je u toku.

Kurir.rs/J.R

Tagovi:

Pročitajte još: