Pretraga
Close this search box.

„ĐAVO“ STIŽE U FK ZEMUN: Mladi napadač ima samo jedan zadatak – od njega se golovi očekuju!

Od njega se mnogo očekuje.

Nova akvizicija Gornjovarošana – Miloš Rošević

Fudbaleri Zemuna nisu započeli novu sezonu na način kako su njihovi verni navijači očekivali i kako u ovom momentu stoje stvari, nakon sedam odigranih takmičarskih mečeva, pred Gornjovarošanima je borba za očuvanje statusa člana Prve lige Srbije.

U prethodnom periodu Zemun je ostvario svega jedan trijumf (Trayal Kruševac 1:0), uz tri remija i isto toliko poraza, a posebno je sve u klubu zaboleo neuspeh na domaćem terenu u duelu protiv leskovačke Dubočice, koji je odigran u vikendu za nama, a koji su Leskovčani rešili u svoju korist ubedljivim rezultatom 1:4.

Gornjovarošani su svega tri puta tresli mrežu protivnika tokom 630 miuta prvoligaškog fudbala, a kako bi se navedeno popravilo, klub je u samom finišu prelaznog roka angažovao mladog golgetera koji iza sebe ima i superligaško iskustvo.

Reč je o dvadesettrogodišnjem Milošu Roševiću koji u Zemun stiže na jednogodišnju pozajmicu iz redova superligaša iz Kragujevca, ekipe Radničkog 1923.

Rođeni Zaječarac je svoje „druženje sa bubamarom“ započeo u redovima Timoka 1919 iz rodnog grada, a pre dolaska u srce Šumadije, dve i po godine je bio član subotičkog Spartaka. Foto: FK Zemun

Od njega se očekuju golovi

– Miloš Rošević:

Datum rođenja: 13. maj 2001. godine

Mesto rođenja: Zaječar

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Timok 1919 U-19 (Zaječar), Timok 1919 (Zaječar), Spartak (Subotica), Radnički 1923 (Kragujevac)

Priliku za debi u dresu novog kluba mladi golgeter će imati narednog vikenda kada će Zemun gostovati jednom od kandidata za osvajanje šampionskog pehara, ekipi Smedereva 1924.

Treba podsetiti da je ekipa Zemuna tokom prethodne nedelje obezbedila i plasman u prvu rundu nacionalnog Kupa Srbije, pošto su u pretkolu savladali lazarevačku Kolubaru minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: