Dodeljeni ključevi stanova u Zemunu pripadnicima službi bezbednosti: Od danas useljenje u 625 stanova

Danas je održana dodela prvih ključeva pripadnicima službi bezbednosti u novoizgrađenim stambenim jedinicama u Zemunu.

Dodeli je prisustvovao i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović koji je ovom prilikom izjavio da za oko 1.000 porodica pripadnika službi bezbednosti u Beogradu i Kragujevcu od danas više nema podstanarskog života, da je to jedna briga manje za njih, te potvrda da je u Srbiji život, ipak, najlepši.

Pored ministra Momirovića pripadnicima službi bezbednosti ključeve je dodelio i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, koji je istakao da ne postoji jedno snažno i stabilno društvo na svetu koje nije oslonjeno na četiri osnovna stuba i da je jako važno što je država stala iza jednog „stuba“ društva, a to je bezbednosni sektor koje čine ljudi koji brinu o bezbednosti našeg naroda i naše zemlje, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

U Beogradu je od danas završeno i spremno za primopredaju ukupno 625 stanova u pet objekata u Zemunu. Sa ovim će biti završena kompletna prva faza projekta stanogradnje za pripadnike službi bezbednosti u našem glavnom gradu, koja je podrazumevala izgradnju 1.000 novih stanova. U martu je useljeno 375 stanova, a već od danas će početi useljenje u preostalih 625 izgrađenih stanova.

Tagovi:

Pročitajte još: