Doktorka iz Zemuna živi i radi u Brazilu!

Tamara Redžom iz Zemuna je specijalistkinja plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a živto joj se promenio iz korena 2015. godine. U egzotičnom Brazilu veoma uspešno gradi svoju karijeru, ali u ovoj dalekoj zemlji je i pronašla ljubav svog života.

Život put doktore zaista podseća na film. Tamara je jedina doktorka u svojoj porodici, koja se bavi neobičnim poslom – uzgojem egzotičnih ptica. Uprkos tome što su svi mislili da će i ona biti veterinarka, lekarka naglašava da uvek bira komplikovaniji put.

Mesec dana pred Tamarin specijalistički ispit, dobila je poziv da poseti kolegu iz Brazila, koji je jedan od predavača i izumitelja najnovije tehnike za podizanje dojki, koja je trenutno izuzetno popularna u Brazilu.

Ispostavilo se da je, u operacionoj sali, upoznala čoveka svog života – Žozinalda Martinsa. Kada najmanje očekujete, takve stvari se dese, potpuno neplanirano, kaže Tamara.

„Posle toliko godina, shvatite da je vaša srodna duša sve vreme živela na tom mestu o kom ste toliko maštali da se vratite“, priča nam.

Ističe da je Brazil zemlja plastične hirurgije.

U Brazilu je veoma izražen kult tela i estetike, iz tog razloga, opšte je poznato da je Brazil zemlja plastične hirurgije – ne samo fudbala, priča Tamara.

Izuzetno su pristupačni i gostoljubivi i svi se oduševe kada čuju da sam Gringa, kako me moj suprug, od milošte zove. Gringa ili gringo je žargon za stranca koji živi u Brazilu. On se stalno šali kako je morao da uveze ženu, i to plastičnog hirurga iz Srbije, jednu u milion“, kroz smeh nam priča.

Tamara živi u gradu koji se zove Jaraguá do Sul (država Santa Catarina), a kaže da su ona i suprug tamo glavna atrakcija gde god da krenu.

Tagovi:

Pročitajte još: