DOLIJAO OSMI ČLAN KRIMINALNE GRUPE IZ ZEMUNA: Čuvao novac jednom od osumnjičenih dilera!

Uhapsen je P.S., član kriminalne grupe iz Zemuna. On je osma osoba koja je uhapšena.

Sumnja se da je čuvao novac jednom od osumnjičenih dilera. Kod njega je nađeno oko 4.000 evra i kupoprodajnI ugovor za plac.

Traga se za jos jednom osobom.

Podsećamo, uhapšeni su V. L. (34), A. I. (36), M. Z. (72), S. I. (39) i P. S. (60) zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodnom periodu, u grupi, izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, M. S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, dok će zbog istog dela, protiv 41-godišnje žene biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pretresom stanova i drugih prostorija osumnjičenih zaplenjena je veća količina opojnih droga – kilogram čistog heroina, oko 2,5 kg heroina spakovanog u više paketića za, kako se sumnja, uličnu prodaju, kilogram amfetamina, kao i 8.000 evra i oko 500.000 dinara.

Takođe, u akciji je zaplenjen pištolj marke „CZ“ i 50 komada pištoljske municije, pa će protiv M. Z. i V. L. biti podnete krivične prijave i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Tagovi:

Pročitajte još: