Pretraga
Close this search box.

DRAGAN BJELOGRLIĆ NAZVAO ZEMUNCE SELJACIMA!

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, koji je inače jedan od kolovođa „ProGlasa“, inicijative opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i Marinike Tepić, najsramnije je izvređao sve građane koji ne žive u krugu dvojke!

Povod za uvrede je bio taj što su građani iz prigradskih naselja glasali mahom za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, što se opoziciji koja želi da prekraja izbornu volju naroda nije dopalo.

– Sve što čini gradsko jezgro, Novi Beograd, Vračar, Zvezdara, Palilula, Voždovac misli debelo opoziciono. To su sve opštine gde je opozicija pobedila ubedljivo. Mi govorimo o jednom gradskom jezgru i onda govorimo o Obrenovcu, Lazarevcu, Mladenovcu, Ovči, Borči, Zemun Polju, Batajnici gde je pobedila vlast – rekao je Bjelogrlić i izneo skandalozne uvrede na račun stanovnika ovih naselja:

– To su ljudi koji dolaze u grad subotom, u tržni centar i to je njihov kontakt sa Beogradom, ovim Beogradom koji vi znate i koji znaju vaši gledaoci. Jer ne verujem baš da doživljavate Besni Fok ili Kotež kao Beograd – rekao je đilasovac u intervjuu „Vijestima“.

Bjelogrlić je ovim nastupom praktično u ime Đilasove i Marinikine koalicije izvređao sve one koji ne žive u krugu dvojke, i poručio im: Niste vi nikakvi Beograđani, vi ste seljaci koji su od Beograda videli samo tržni centar subotom!

Tagovi:

Pročitajte još: