DROGIRANI JURCALI ZEMUNOM: Pune ruke posla za policiju u prvim satima ovog vikenda zbog neodgovornih vozača

NEKOLIKO bahatih i neodgovornih vozača pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zaustavljeno je u prvim minutima ovog vikenda u srpskoj prestonici. Beogradska policija imala je pune ruke posle u noći između petka i subote, s obzirom na to da su tzv. droga testovi kod mnogih vozača, pre nego što će nakon jurcanja prestoničkim ulicama biti zaustavljeni, bili pozitivni!

Prvo je, nešto pre ponoći, u Ugrinovačkoj ulici policija zaustavila tridesetšestogodišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom „pežo 307“. Vozač je podvrgnut droga testu, kada je ustanovljeno da je pozitivan na kanabis. Nedugo zatim, u Cara Dušana u Zemunu tridesetosmogodišnji vozač teretnog vozila „iveko dejli“ bio je pozitivan na metadon.

Sat kasnije, u istoj ulici zaustavljen je tridesetjednogodišnji muškarac u vozilu „pežo 508“ – navode u MUP. – Droga testom ustanovljeno je da je vozio pod dejstvom kokaina.

ZBOG predstojećih praznika očekuje se povećan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima širom zemlje, a posebno na onim koji vode ka zimskim turističkim centrima, saopštili su juče „Putevi Srbije“.

Iz ovog JP apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise, navodeći da su prilazi zimskim turističkim centrima prohodni.

 

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: