Pretraga
Close this search box.

Drug Milana Šuše video snimak likvidacije u Zemunu, otkriva kako izgleda ubica!

Ubica je imao masku preko nosa i usta, dok mu se ostatak lica jasno video na snimku. Nosio je dužu zimsku jaknu, koju je očigledno uzeo za jednokratnu upotrebu da bi mogao odmah da je baci. Bilo je upadljivo da jakna nije primerena vremenu i da je trebalo da posluži samo kao kamuflaža jer je u trenutku napada napolju bilo oko 15 stepeni, otkriva za Alo! drug ubijenog Milana Šuše.

Milan Šuša (39) koji je ubijen u sačekuši ispred svoje porodične kuće u Zemunu saznao je još tokom boravka u zatvoru da mu se sprema likvidacija, saznaje Alo! Maskirani napadač je usmrtio Milana u subotu, oko 10 ujutru, u Kumanovskoj ulici u Zemunu, a nadzorne kamere su snimile mafijaško ubistvo i ubicu koji ga je vrebao iz zasede. Sumnja se da je egzekutor danima pratio Milana i čekao pravi trenutak da ga likvidira. Milan je bio osuđen na 11 godina zatvora zbog pokušaja ubistva, a kaznu je izdržavao u zatvorima u Sremskoj Mitrovici, Padinskoj Skeli i Nišu.

Milan je prema rečima njegovog druga najverovatnije ubijen iz osvete, ali postoji mogućnost da su mu metu na čelu iscrtali ljudi koji su ga smatrali konkurencijom.

– Do Milana je stigla priča još dok je bio unutra, iza rešetaka, da neko traži plaćenog ubicu da ga likvidira. Mnogi se nisu obradovali kada je izašao na slobodu. On nije prezao ni od koga, bio je neustrašiv. Kada je pušten iz zatvora, imao je velike planove, dešavalo se da maltene ne spavao jer je hteo da pokrene nekoliko poslova odjednom. Odlučio je da krene s prodajom automobila i da otvori auto-perionicu, a posle da taj posao proširi. Mnogi su zazirali od njega, dok je za neke bio strah i trepet – navodi naš sagovornik, i dodaje da su nadzorne kamere koje se nalaze na svakom ćošku Šušine porodične kuće jasno snimile ubicu.

– Na snimku se vidi da je Milan gledao levo i desno dok je automobilom izlazio iz dvorišta. Kada je izašao iz vozila i okrenuo se prema kapiji da je zatvori, maskirani napadač mu je prišao s leđa. Jednim hicem iz pištolja ga je pogodio u glavu i oborio na trotoar. Onda mu je prišao i overio ga u glavu, a potom ispalio još nekoliko metaka. Bilo mi je teško dok sam gledao snimak, zato nisam siguran koliko je ukupno bilo hitaca. Čini mi se da je ispalio ukupno pet-šest hitaca – kaže Milanov drug, i otkriva kako je izgledao ubica.

– Imao je masku preko nosa i usta, dok mu se ostatak lica jasno vidi. Kamere su ga snimile u krupnom planu. Na sebi je imao dužu zimsku jaknu. Očigledno je da je nabavljena za jednokratnu upotrebu i da je ubica planirao da je baci odmah posle napada. Bilo je upadljivo da jakna nije primerena vremenu i da je trebalo da posluži samo kao kamuflaža jer je u trenutku napada napolju bilo oko 15 stepeni – navodi naš sagovornik, i ističe da je Milan upucan iz neposredne blizine i da su kamere snimile i najsitnije detalje, što će policiji olakšati da otkrije ubicu.

Otac, brat i supruga pozvani u policiju na informativni razgovor

Neposredno posle brutalnog ubistva Milana Šuše, na pragu njegove porodične kuće u Zemunu, policija je počela intenzivnu istragu.

– Milanov otac, brat i supruga pozvani su u Policijsku stanicu 29. novembar da daju izjavu jer se proverava da li je Milan po izlasku iz zatvora dobijao pretnje, da li je primetio da ga neko prati i da li je članovima porodice možda rekao da je video neku sumnjivu osobu u blizini porodične kuće i mestima na kojima se sastajao sa prijateljima – navodi naš izvor blizak istrazi.    

Tagovi:

Pročitajte još: