DVA MESECA JEDNOM TRAKOM: Nastavljen posao na spajanju Nove 47. sa Ulicom pukovnika Milenka Pavlovića u zemunskom naselju Batajnica

U ULICI pukovnika Milenka Pavlovića u zemunskom naselju Batajnica u naredna dva meseca doći će do izmena u režimu odvijanja saobraćaja, pošto će se konačno završiti spajanje ove i Ulice Nova 47.

Saobraćaj putničkih vozila odvijaće se trasom ulica: Novosadska – Katice Opačić – Jovana Brankovića. Autobusi javnog prevoza i teretna vozila kretaće se naizmenično jednom saobraćajnom trakom kroz Ulicu pukovnika Milenka Pavlovića, saopštila je Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju. Režim saobraćaja biće izmenjen sledeća dva meseca, a izvođenje radova obavlja se u cilju izgradnje priključka na Ulicu pukovnika Milenka Pavlovića saobraćajnice Nova 47, koja predstavlja nastavak Šangajske ulice i novoizgrađenog nadvožnjaka u Batajnici. Svi učesnici u saobraćaju potrebno je da poštuju postavljenu privremenu signalizaciju i da se pridržavaju pravila saobraćaja.

RADOVI na saobraćajnici Pukovnika Milenka Pavlovića izvodiće se u dve faze i biće završeni na proleće. Izvođač radova je „Ras inženjering“, a bruto ugovorena vrednost iznosi 89,4 miliona dinara. Radovima je, pored izgradnje saobraćajnice Nova 47, planirana rekonstrukcija Ulice pukovnika Milenka Pavlovića u dužini od oko 250 metara i dodavanje saobraćajne trake.

Tagovi:

Pročitajte još: