Dva pojačanja sa koledža za Slogu iz Zemuna

Predsednik kluba iz Zemuna otkriva da je stigla Danijela Kolarić, a da u aprilu dolazi Milica Bulatović

Pogled na tabelu Super lige u konkurenciji dama, pred nastavak borbe za bodove početkom marta, pokazuje da se Sloga Zemun nalazi na sredini tabele, sa 14 bodova, koliko ima i TSC. – Zauzimamo treće mesto, jer još nije registrovana utakmica Spartak DOO – Sloga. Kada se upiše naša pobeda (3:0), poredak će biti takav – kaže Vlada Krstivojević, predsednik kluba. Iskusni sportski radnik ne haje previše za administrativne stvari i ističe da za sada sve ide kako je planirano, govoreći usput o ambicijama pred nastavak šampionata.

– Zadovoljni smo, imamo mladu i dobru ekipu, a želja je uvek da budemo među četiri najbolja tima, da učestvujemo u plej-ofu ida u kupu doguramo do polufinala, po mogućnosti da budemo i finalisti. Tako i na proleće očekujem da se zadržimo u vrhu i pokušamo da se „pobijemo” u finale kupa.

Da bi se uspešno ispunili ciljevi, važan činilac biće i raspored, a pogoduje Slogi. U preostala tri kola rivali su Vojvodina, Mašinac i Radnički 1923, svi lošije pozicionirani na tabeli. Rukovodstvo i stručni štab ništa ne žele da prepuste slučaju, pa su pripreme rano počele.

– Po želji devojaka radimo već od 15. decembra, tako da neku pravu pauzu gotovo da nismo ni pravili. Do 15. januara rad je bio na dobrovoljnoj bazi, a od tada su timski treninzi. Treniramo dva puta nedeljno u teretani i tri puta na veštačkom terenu u Rakovici.

Na red će brzo doći i serija utakmica.

– Dogovorili smo se sa Napretkom, a sa ostalim ekipama ugovorićemo termine za nekoliko dana. Bilo je u planu da odmerimo snage sa Murom, ali u Murskoj Soboti došlo je do smene rukovodsva, pa je susret odložen.

Golman Ema Aleksić zadužila je dres Sarajeva.

– Došla je bivša reprezentativka Danijela Kolarić, tri godine bila je na koledžu u SAD, gde je nosila i kapitensku traku, a isti vremenski period provela je u Engleskoj, uz završene master studije. U aprilu nam se vraća Milica Bulatović, završava koledž u Americi – kaže Krstivojević

Tagovi:

Pročitajte još: