DVOJE UHVAĆENO U LJUBAVNOM ZANOSU NA KVANTAŠU: Kazna 20.000 dinara 

Policajci prekinuli Beograđanku J. N. (32) i Užičanina N. M. (30), koji su bili u ljubavnom zanosu u „seat ibici“ na ulazu u Kvantašku pijacu. Odmah im napisali prekršajnu prijavu zbog ‘nepristojnog ponašanja na javnom mestu’.

Beograđanka J. N. (32) i Užičanin N. M. (30) skupo će platiti to što su 27. oktobra imali seks u autu pored ulaza u Kvantašku pijacu u Beogradu! Ljubavnike su policajci prekinuli usred „akcije“ i odmah im napisali prekršajnu prijavu zbog „nepristojnog ponašanja na javnom mestu“, za šta je propisana novčana kazna od 20.000 dinara!Gola i raščupana.

Kako smo saznali, patrola policije je 27. oktobra oko 21 čas pored ulaza u pijacu primetila „seat ibicu“ kako se ljulja, a iz tog auta su se čuli dahtanje i vriska.- Kad su poliajci prišli automobilu, zatekli su devojku kako leži gola i raščupana na suvozačevom sedištu, kom je naslon bio oboren, dok je mladić ležao preko nje, između njenih nogu, sav zadihan. Beograđanka i Užičanin su bili u ljubavnom zanosu i nisu ni primetili policajce sve dok im ovi nisu pokucali na prozor. Kad su videli uniforme kroz prozor auta, najpre su se, onako zagrljeni, sledili od šoka, a onda su se trgli i brzo počeli da se oblače – priča izvor.Prema njegovim rečima, policajci su tražili dokumente od ljubavnika, objasnili su im da seks na javnom mestu nije dozvoljen i da su tako prekršili zakon o javnom redu i miru.

Posramljeni ljubavnici počeli su da se izvinjavaju, molili su policajce da im ne pišu prekršajnu prijavu, ali uzalud. Policajci su bili neumoljivi.Beograđanka i Užičanin nisu hteli da pričaju o svom bračnom statusu, samo su rekli da su se nedavno upoznali, da im je to bio prvi sastanak i da nisu imali novca da iznajme sobu. Kako su rekli, kada su se parkirali pored pijace, obuzela ih je strast i nisu mogli da se suzdrže – kazao je naš izvor, i dodao da su im policajci ipak napisali prekršajnu prijavu zbog nepristojnog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira.Sme samo u četiri zidaInače, Zakon o javnom redu i miru zabranjuje vođenje ljubavi na javnom mestu, za šta je predviđena kazna do 20.000 dinara. To podrazumeva seks na svim javnim površinama, bilo da je reč o šumarku, parku ili parkingu.Mnogo veće kazne predviđene su za grupni seks na javnom mestu, za šta bi akteri mogli da plate i do 150.000 dinara kazne, a zaprećena je i zatvorska kazna do dva meseca!

Osim toga, zabranjen je i preglasan seks u stanu, pa ako ljubavnike u zanosu mogu da čuju sve komšije u zgradi, preti im kazna od 5.000 do 10.000 dinara. Kazne za „nepristojan“ seks* Ako je par uhvaćen na javnom mestu, ali skriven od očiju javnosti – 20.000 dinara* Ako je par uhvaćen na javnom mestu kako ima seks naočigled drugih ljudi – od 10.000 do 150.000 dinara* Orgije na javnom mestu – 150.000 dinara ili dva meseca zatvora za sve aktere* Glasan seks u stanu – od 5.000 do 10.000 dinara

Republika

Tagovi:

Pročitajte još: