E-play poziva fanove na druženje pred koncert u zemunskom Festu

E-play će 10. decembra nastupiti u Klubu Fest u Zemunu i tom prilikom fanovi će moći da priđu bendu pred koncert i pričaju sa njima.

„Dogovorili smo se svi u bendu da dođemo malo ranije pre koncerta u klub Fest i želimo da poručimo publici da slobodno mogu da nam priđu pred koncert i da provedu neko vreme u druženju sa nama. Obično pred koncert nemamo vremena za to i sve se završi nekim brzim fotografisanjem sa fanovima, ali evo želeli bismo da ovaj put specijalno odvojimo vreme za to”, izjavila je basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Nakon uspešne koncertne sezone na otvorenim prostorima i rasprodatog koncerta u Kosovskoj Mitrovici bend E-play dolazi u Fest gde će 10. decembra održati jedan od intimnijih koncerata sa svojom publikom. Igrom slučaja koncert pada na dan koji se širom sveta slavi kao međunarodni dan ljudskih prava pa će baš tim povodom E-play staviti akcenat na aktuelni album Sloboda, koji je po mišljenju mnogih relevantnih poznavalaca domaće rok scene, njihovo najzrelije i definitivno najbolje studijsko izdanje.

„Pre nekoliko dana smo prvi put u karijeri svirali koncert u Kosovskoj Mitrovici i energija sa publikom je bila neverovatna. Mnogi su nas uživo slušali prvi put u životu i baš zato atmosfera je bila nestvarna. Nismo želeli da se koncert završi to veče. Voleli bismo da probamo da nastavimo na tom talasu i da to ponovimo. Prva stanica koja sledi je koncert u Zrenjaninu 18.11. u Lion pubu, a zatim se vidimo i u Festu”, izjavila je Maja Cvetković.

Ulaznice su u pretprodaji u klubu Fest po ceni od 1.200 rsd. Na dan koncerta cena karte iznosiće 1.400 dinara.

 

Tagovi:

Pročitajte još: