EVO KADA MOŽETE PREUZETI OBAVEŠTENJA O ISPUNJENOSTI USLOVA ZA PRIVREMENE PRIKLJUČKE U OVIM DELOVIMA ZEMUNA

Poslednji dan za predaju zahteva za privremene priključke na komunalnu infrastrukturu bio je ponedeljak, 16. oktobar.

Vlada Republike Srbije usvojila je Uredbu kojom propisuje načine, uslove i postupke za priključenje na elektroenergetsku mrežu, gasnu mrežu ili mrežu daljinskog grejanja, vodovod i kanalizaciju nezakonito izgrađenih objekata.

Građani koji žive u nelegalnim objektima mogli su u roku od 30 dana, počevši od 15. septembra 2023, da podnesu prijave za priključke.

Gradska opština Zemun ažurno radi na sprovođenju procedura kako bi svi građani u što kraćem periodu ostvarili mogućnosti da dobiju komunalni priključak.

U narednom periodu će u mesnim zajednicama Zemun Polje, Ugrinovci i Nova Galenika, kao i u Kosovskoj br.9 građani moći da preuzimaju obaveštenja o ispunjenosti uslova za privremeni priključak. Radno vreme punktova je radnim danima od 7.30 do 15.30 časova, s tim da se u Kosovskoj br. 9 radno vreme produžava sredom i petkom do 18 časova.

Takođe, građani koji su predali zahteve u Busijama i u Jedinstvenom upravnom mestu (JUM), ul. Pukovnika Milenka Pavlovića 3a u Batajnici, svoja obaveštenja mogu da preuzmu sredom i petkom od 12 do 18 časova u JUM-u.

Za građane Altine punkt za preuzimanje obaveštenja je u OŠ ”Sava Šumanović”, ul. Dobanovački put br.107 sredom i petkom od 12 do 18 časova.

Tagovi:

Pročitajte još: