FILMSKI KRAJ PRIČE O PSU S MASKOM IZ ZEMUNA: Ime mu je Rotkvica! Otkriveno i šta radi sam na autobuskoj stanici 706

Priča o malenom crnom psiću koji je juče u Batajnici, na stanici autobusa 706, uslikan kako sedi u snegu i u zubima nosi epidemilošku masku izazvala je brojne ali oprečne komentare na društvenim mrežama. Jedni su se šalili i komentarisali kako je pametniji i uljudniji od mnogih Beograđana koji se voze autobusima GSP pa za razliku od onih koji je u prevozu ne poštuju mere čak i pas zna da treba da se nosi maska…

Drugi su pak napomenuli da je napolju ciča-zima i da nije vreme za šalu i sprdnju nego da psu što pre treba naći topli dom, brižnog vlasnika i hranu po ovom kijametu a ne gledati kako sedi sam u snegu i mrzne se.

Tu se razvila čitava polemika pa se Beograd još jednom podelio na čuveni deo „bolje da šetaš decu nego kučiće“ i pasionirane ljubitelje životinja koji su stali u odbranu najboljeg čovekovog prijatelja.

Snimak psa izazvao je veliku pažnju na Instagramu, a nešto kasnije, baš na portalu Kurir.rs, koji je objavio priču o crnoj kuci, stigao je i komentar posle kog su mnogi odahnuli…

Ovaj pas ima vlasnika, u ulici Milice Rakić živi, ali obožava da landara okolo.. Jako je umiljat i zovemo ga Rotkvica…, objavljeno je u jednom od komentara ispod priče o psu.

Na sreću svih, a najviše vlastitu, on ima topli dom, sit je, mažen i pažen a i komšije ga vole.

Kurir.rs

Tagovi:

Pročitajte još: