FK ZEMUN: Nova uprava spasila klub od gašenja

Nova uprava našeg fudbalskog kluba uspela je da u roku od malo više od 2 meseca stabilizuje klub.
Agilni predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević sa saradnicima u prvom redu Žarkom Dronjkom i Sinišom Ercegovčevićem sprečio je gašenje kluba i napravio ogromne stvari.

U ovom periodu skinuto je 13 suspenzija disciplinske komisije FSS zbog ranijih ne izmirenih obaveza prema igračima kao i 4 tužbe koje su stigle od strane Fife zbog istih razloga. Nova uprava obezbedila je da konačno posle 4 prelazna roka zabrane dovođenja igrača u naš klub dođe preko 40 igrača u svim kategorijama. Obezbeđena je oprema, vraćeni tradicionalni prugasti zeleno plavi dresovi, kao i 100 fudbalskih lopti. Oprane su stolice na stadionu prvi put nakon njihovog postavljanja. Dalje aktivnosti su usmerene na deblokadu klupskog računa kako bi bilo olakšano dalje funkcionisanje kluba.

Cilj rukovodstva je stabilizacija kluba a ako se ukaže prilika povratak u prvu ligu Srbije, a nakon toga i napad na Superligu. Paralelno sa osvežavanjem igračkog kadra plan je sređivanje klupskih prostorija, i samog objekta stadiona.
Završilo se sa periodom šibicarenja i stavljanja ličnih interesa ispred kluba, novi moto je sve za klub, od kluba ništa! Klub se polako stavlja na zdrave osnove i postaje zdrava sredina po čemu će biti prepoznatljiv.
Mi volimo Zemun.

Tagovi:

Pročitajte još: