FK ZEMUN SE POJAČAVA PRED NOVU SEZONU!

Ozbiljno su u Gornjoj varoši pristupili letnjem prelaznom roku.

Nisu uspeli fudbaleri Zemuna u prethodnoj 2022/23 sezoni da se okite šampionskim peharom i time obezbede plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Prolećne borbe u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana protekle su u trci između Gornjovarošana i OFK Beograda, a „romantičari“ su samo zahvaljujući boljem međusobnom skoru stigli do lovorika.

Kako bi se navedeno ne bi ponovilo i u narednoj takmičarskoj godini, rukovodstvo kluba je ozbiljno prionulo na posao u prelaznom roku. Prvo je dogovorena saradnja sa novim šefom stručnog štaba, Nikolom Drinčićem, a zatim je nekadašnji bombarder iz Humske pristupio i jačanju igračkog kadra.

Prvi je u Gornju varoš stigao krilni napadač Filip Đorđević. Reč je o dvadesetosmogodišnjem fudbaleru koji u redove plavo-zelenih stiže iz ekipe Zvezdare.

Prvo letnje pojačanje – Filip Đorđević

– Filip Đorđević:

Datum rođenja: 24. oktobar 1994. godine

Mesto rođenja: Pirot

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: BSK Borča (Beograd), Radnički (Pirot), Car Konstantin (Niš), Proleter (Novi Sad), Zvezdara (Beograd), Mladost (Lučani)

Nakon Đorđevića, ugovor sa Zemuncima parafirao je i mladi Ognjen Mijailović. Dvadesetogodišnji defanzivni vezni fudbaler stiže iz kompijkog novobeogradskog Radničkog, ali je prethodnu seznu proveo kao pozajmljeni fudbaler u Omladincu iz Novih Banovaca, tako da je dobro poznat novom šefu struke zemunskog prvoligaša.

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: