(FOTO) Asfaltirana Šangajska ulica u Batajnici

Stanovnici Šangajske 1. deo u Batajnici uskoro će biti u prilici da koriste asfaltiranu ulicu. Ekipe JKP ”Beograd put” uklonili su stari asfalt i postavljaju novi u dužini od kilometar i sto metara. Tim povodom, radove je 8. decembra obišao predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević sa saradnicima.

”Pored asfaltiranja ulica u narednom periodu naselje Šangaj očekuje rekonstrukcija kompletne vodovodne mreže. Izgradnja kovid bolnice, proširenje Batajničkog druma, izgradnja intermodalnog terminala sa logističkim centrom, deo brze pruge i izgradnja pružnog prelaza samo su neke od investicija koje se realizuju u naselju Batajnica.

Očekujemo izradu Plana detaljne regulacije za fabriku za prečišćavanje vode koja će se nalaziti u Batajnici. Radi se i na rešavanju jednog od gorućih problema, a to je izgradnja groblja u Batajnici. Očekujemo bolji saobraćajni protok kada se najkasnije u aprilu naredne godine pusti batajnička petlja. Sve ovo ukazuje da će u Batajnici biti zaokružena saobraćajna i komunalna infrastruktura”, kaže predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević. Gradska opština Zemun će i u narednom periodu pratiti realizaciju svih projekata koje doprinose unapređenju kvaliteta života njenih građana.

Tagovi:

Pročitajte još: