Pretraga
Close this search box.

(FOTO) „Bio je mrak, on je stajao u hodniku“: Devojka iz Zemuna tvrdi da doživljava teror od komšije iz kraja!

Jedna devojka iz naselja Altina u Zemunu tvrdi da je doživela 30. novembra ove godine neprijatnost kada joj je u tri sata iza ponoći komšija iz kraja upao u stan, sa obrazloženjem kako hoće samo da uzme njen broj telefona. Kako je preplašena devojka navela u tekstu koji je objavila na jednoj Fejsbuk grupi, muškarac koji je provalio u njen stan i ranije je pravio probleme i raspitivao se kod drugih stanara gde ona živi.

Kako je dalje u objavi objasnila, muškarac se prošle godine doselio iz Smedereva u naselje gde ona živi, i počeo je da presreće devojke po ulici, a među tim devojkama je bila i ona. – Mene je konkretno više puta zaustavio i tražio mi broj telefona, raspitivao se kod komšija i u prodavnici u kraju gde živim i došao mi je na stan da se upozna. Rekla sam mu da nisam zainteresovana više puta i neko vreme me nije dirao – napisala je devojka u uznemirujućoj objavi.

„Targetira ženske osobe koje žive same“

Ona je u nastavku objave objasnila da, kruže priče po komšiluku da ovo nije prvi put da ovaj muškarac uhodi devojke, i da uvek targetira devojke koje žive same.

– Priče po komšiluku su glasile da to radi i drugim devojkama, ženama, i da targetira ženske osobe koje žive same i da obija stanove, nađena mu je i oprema za obijanje od strane par komšija koje su ga pratile jer je nekolicina stanova bilo obijeno ali ništa nije moglo da se dokaže – nastavila je.

Devojka je potom napisala u svojoj objavi da je nakon incidenta saznala gde muškarac živi. Otišla je na tu lokaciju i saznala je da je u pitanju hotel, gde muškarac živi sa svojom majkom.

– Ja sam tada otišla do hotela u kome živi sa majkom koja je tamo bila zaposlena da zamolim vlasnike da mu skrenu pažnju da me ostavi na miru i oni su pozvali njegovu majku koja mi je rekla da se on samo udvara – rekla je.

„U tri ujutro su me probudili psi“

– U tri ujutro psi su me probudili, jer su čuli da se nešto dešava kod vrata i kad sam ušla u hodnik vrata su bila otvorena, bio je mrak, on je stajao jednom nogom u mom hodniku i tada je pokucao i rekao da mu je stan izgoreo i da mu zovem taksi, bio je mrak u zgradi i u prvi mah sam pomislila da je zaista neko od komšija i krenula po telefon, kad sam upalila svetlo i videla da je on shvatila sam onako bunovna i da su vrata bila otvorena i da je on u pitanju. Tada mi je tražio broj telefona ponovo i počela sam da vičem pa je pobegao – nastavila je.

Devojka u tekstu tvrdi i da je nakon toga pozvala policiju, koja je posle incidenta sastavila zapisnik i otišla. Pričali su sa vlasnicima hotela, ali nisu otišli do osumnjičenog muškarca iako im je ona rekla gde živi.

Tagovi:

Pročitajte još: