Pretraga
Close this search box.

(FOTO) GRIFON NTC GRADI ZGRADU SA 44 STANA U ZEMUNU!

Grifon NTC iz Beograda dobio je zeleno svetlo za izgradnju objekta spratnosti Po+P+4+PS, sa čitavim prizemljem namenjenim komercijalnom poslovanju.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove pri Gradskoj upravi grada Beograda odobrio je urbanistički projekat za izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa u Prizrenskoj ulici u Zemunu.

Investitor, a ujedno i nosilac izrade projekta je beogradsko preduzeće Grifon NTC d. o. o. Kompleks ima grejanje i hlađenje na toplotne pumpe, visok kvalitet gradnje, mogućnost kupovine na kredit, cena već od 2390e/m²

Stambeno-poslovni kompleks spratnosti Po+P+4+PS biće podignut na građevinskoj parceli površine 1.209 m2, sastavljenoj od četiri katastarske parcele koje se nalaze na adresi Prizrenska br. 5-7 u Zemunu.

Sam objekat će zauzimati površinu od 725 m2, bruto površina podzemnog dela je 1.027 m2, nadzemnog 4.184 m2, dok ukupna BRGP površina nadzemnih i podzemnih etaža iznosi 5.211 kvadratna metara.

Ostvaren broj stambenih jedinica je 44, a struktura stanova je raznovrsna – od dvosobnih, preko dvoiposobnih i trosobnih, do troiposobnih i većih stanova na poslednjim etažama.

Kontakt telefon: 066090800

https://grifonntc.rs/

Tagovi:

Pročitajte još: