Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Karatisti Vukašin i Maša iz Zemuna braniće boje naše zastave na Balkanijadi

Učenik 2/1 Vukašin Matavulj je član karate kluba “Vazduhoplovac” i tokom ove godine osvojio je veliki broj medalja pojedinačno i sa kata timom, a neke od njih su: zlatna medalja Brajan Kup i Trofej Obrenovca, srebrna medalja Međunarodni turnir Zlatni pojas Čačka, Srebrna medalja prvenstvo Srbije, bronzana medalja prvenstvo Beograda. Osvajanjem mnogobrojnih medalja i nagrada Vukašin je ima čast da bude pozvan da postane član reprezantacije Srbije i brani boje naše zastave na Balkanskom prvenstvu u karateu u Istanbulu od 30.5. do 2.6.2024. godine. Podršku i sreću na takmičenju pružaju mu i žele učiteljica i drugari iz odeljenja, a sigurni smo i svi ostali iz OŠ “Petar Kočić” Zemun.

Učenica Maša Lukić 3/1 postala je članica karate reprezentacije Srbije, koja će učestvovati na dečijoj Balkanijadi u Istanbulu (od 30.05.2024. do 2. 6. 2024.).

Tokom sezone je osvajala prvenstva uz punu podršku učiteljice Ljilje Jovanović i drugara iz odeljenja, koji su je bodrili za nove pobede, što je još više motivisalo da se izbori za bolji plasman.

 

Tagovi:

Pročitajte još: