(FOTO) KLIJENT PO KLIJENT PA VILA U ZEMUNU: Pogledajte RASKOŠ koji je Makro Banjac zaradio PODVOĐENJEM DEVOJAKA

Duško Banjac je novac od podvođenja devojaka uložio u kuću u Zemunu, saznaje Kurir. Njegove komšije su nam potvrdile da je nekretnina ispred koje smo se našli njegova i da je do hapšenja tu živeo s porodicom. Oni ipak nisu želeli javno da pričaju o Banjcu jer strahuju za svoju bezbednost.

Njegova kuća nalazi se na kraju jednosmerne ulice, a kada smo došli, ispred nje je bilo parkirano nekoliko automobila. Mi smo pokušali da razgovaramo s Banjčevim ukućanima, ali nikoga nije bilo.

Pored toga što je najveći deo svojih prihoda od navodno podvođenja uložio u ovaj stambeni objekat, Banjac je, kako saznajemo od izvora bliskom njegovom okruženju, planirao i da pokrene biznis, pa je iz tog razloga razgledao nekoliko lokacija u neposrednoj blizini Beograda.

Podsetimo, Banjac, koji je uhapšen zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, vrlo je poznat u domaćem džet-setu. To potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama koje je on postavljao sa poznatima iz sveta sporta, estrade i glume.

Iako je optužen da podvodi devojke različitim klijentima, Duško se do hapšenja trudio da na društvenim mrežama sebe predstavi kao porodičnog čovek koji obožava decu i životinje.

Tagovi:

Pročitajte još: