(FOTO) KOŽNA GARNITURA, KLAVIR, POGLED SA TERASE! Ovo je dom Ivane Selakov u Zemunu

Dom Ivane Selakov moderno je dekorisan i nalazi se u Zemunu. Kada se kaže dom Ivane Selakov prvo što se pomisli je da je reč o kutku u kom preovlađuju muzički detalji, da su police ispunjene nagradama i priznanjima, a da klavir kao omiljeni pevačicin instrument i sredstvo za rad nosi glavnu dekorativnu ulogu.

Upravo sve ovo čini porodični kutak vlasnice brojnih hitova, koja ne krije da je moderno uređenu nekretninu, lociranu s druge strane mosta, poslednjih godina u velikoj meri prilagodila naslednici Kruni.

Ona i njen izabranik Predrag Peđa Mirković stan su opremili nameštajem svetlih nijansi. A dnevni boravak otvoren prema kuhinji osvetljen je i ima izlaz na terasu sa spektakularnim pogledom.

Kožna garnitura prvo je što se vidi po ulasku u dom Ivane Selakov, ali i tobogan, mini šator, mede i brojne druge igračke sa kojima se njena mezimica igra. Malo po malo Kruna je okupirala dnevnu sobu, a u svoju, koja je takođe vrlo lepo stilizovana, navraća samo kada je vreme za spavanje.

Ponosni roditelji to joj ne zameraju, posebno zato što i oni nekretninu koriste za druge stvari osim onih porodičnih. Ivana i Peđa, naime, često u svom stanu rade, tačnije s bendom se pripremaju za nastupe.

Tagovi:

Pročitajte još: