(FOTO) Manijak skidao gaće u autobusu u Zemunu!

Mnogo je manijaka, kako na ulici, tako i u gradskom prevozu, a posebno treba da se brinu mlade devojke koje su ujedno i najnezaštićenije. Najnoviji incident desio se na liniji 706 koja saobraća na relaciji Batajnica – Zeleni Venac. Naš čitalac je objavio na društvenim mrežama fotografiju i napisao šta se dešavalo u toku vožnje.

Naime, dok je autobus prolazio kroz Batajnicu, naš čitalac je primetio putnika koji je svojim nedoličnim ponašanjem šokirao sve u autobusu, a naročito pripadnice ženskog pola. U pitanju je stariji muškarac, u poznim godinama stajao na na sredini autobusa, naslonjen na zid sa spuštenim pantalonama skroz do kolena, tako da mu se sve videlo.

Kako je napisao naš čitalac, delovalo je kao da je pijan, i nije bio siguran da li je rukama držao polni organ ili ne, pošto je bio okrenut leđima, ali je sa sve tim spuštenim pantalonama spopadao putnicu na sedištu pored kog je stajao. Kako god, sigurni smo da gospođi nije bilo ni malo prijatno, s obzirom na stanje u kom je čovek bio, a mi ovim putem upozoravamo sve naše čitateljke da se paze i čuvaju od ovakvih i sličnih manijaka koji vrebaju po gradskim prevozima.

Tagovi:

Pročitajte još: