Home Istaknuto (FOTO) NAGRAĐENI NAJBOLJI PROSVETNI RADNICI ZEMUNA

(FOTO) NAGRAĐENI NAJBOLJI PROSVETNI RADNICI ZEMUNA

906
0

Povodom završetka školske 2020/21. godine 8. jula Gradska opština Zemun je upriličila dodelu nagrada najboljim profesorima i nastavnicima, čiji su učenici u proteklom periodu postigli zapažene rezultate na međunarodnim i republičkim takmičenjima.

Plaketu i novčanu nagradu dobila su 82 nastavnika i profesora, odnosno 56 zaslužnih nastavnika osnovnih škola i 26 profesora srednjih škola koji su mentorskim radom doprineli da zemunski đaci budu među najboljima.

Prosvetne radnike je pozdravio i zahvalio im se na pokazanoj pedagoškoj umešnosti zamenik predsednika Gradske opštine Zemun Žarko Dronjak.

”Osvojene nagrade svedoče da ste i u otežanim uslovima epidemije uspeli da svojim učenicima prenesete znanje, da ih vodite stazom uspeha. Ponosni smo što je ove godine 255 đaka, osnovaca i srednjoškolaca osvojilo nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Trudićemo se da što samostalno kao Opština, što u saradnji sa republičkim i gradskim institucijama doprinesemo da Zemun i nadalje baštini svoju prosvetnu tradiciju i bude među prvim opštinama u Srbiji i Beogradu u školskoj infrastrukturi, dobrim uslovima za rad i razvijenoj mreži onoga što nazivamo vanškolske aktivnosti, a koje direktno utiču na kvalitet vaspitno-obrazovnog procesa”, rekao je Dronjak.

Gradska opština Zemun je nagradu nastavnicima i profesorima uvela 2019, kao prva Opština u Srbiji koja na ovaj način ukazuje poštovanje prosvetnim radnicima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here