Pretraga
Close this search box.

(FOTO) OBJAVA DEČAKA IZ OVOG ZEMUNSKOG NASELJA DIRA PRAVO U SRCE „Mnogo mi nedostaje, ne mogu da učim“, napisao je mališan u oglasu

Dečak iz Batajnice polepio je po svom kraju oglas u kojem nudi 2.200 dinara, koliko je sakupio, za onoga ko mu pomogne

On je u potrazi za svojim kućnim ljubimcem mačetom, bez kojeg, kako je napisao, ne može da uči.

„Poštovane komšije, izgubio sam mače, odaziva se na ime Marina. Mnogo mi nedostaje, ne mogu da učim“, napisao je dečak i dodao opis: „Ona je zlatno-braon boje, bez ikakvih šara i tufni, ima braon oči i stara je oko tri meseca“.

On je ponudio i nagradu poštenom nalazaču, 2.200 dinara, koliko ima.

Oglas koji je objavljen na internet-stranici djole.dog izazvao je mnogobrojne komentare, a ljude je dirnula iskrena ljubav dečaka prema maci Marini.

„Joj, rasplakali smo se sad. Dečak iz Batajnice nudi nagradu onom ko pronađe mačence, onoliko koliko je sakupio – 2.200 dinara. Ako znate gde je, molimo vas, javite se da vam prosledim broj“, piše na toj Instagram stranici.

„Nadamo se nema onog ko bi mogao uzeti novac, a iz sveg srca želimo da ovo dete opet bude sa svojim voljenim ljubimcem“, napisao je djole.dog.

„Bravo za ovog dečaka, tako se postaje čovek. Šaljem svu sreću ovog sveta da nađeš svoje mačence“, „Jaoj, tugica! Biće to čovek, a ako neko nađe mače, platiću ja“, ponudila je jedna osoba na Instagramu. „Hvala dragom bogu i roditeljima na ovakvoj dečici!“, „Duše mile“, ređali su se komentari…

Nadamo se da će ovaj divni dečak naći svog ljubimca.

Tagovi:

Pročitajte još: