(FOTO) Održana ,,Revija kućnih ljubimaca“ u Zemunu

Škole iz Batajnice uključene su u projekat Ministarstva prosvete ,,Partnerstvo za pravedno kvalitetno obrazovanje“. Deo projekta čine vannastavne aktivnosti koje se realizuju na nivou škola učesnica projekta. Dan je obeležen jednom divnom manifestacijom koja se realizovala u OŠ ,,Boško Palkovljević Pinki“, a to je ,,Revija kućnih ljubimaca“.

Nema deteta koje ne želi svog ljubimca u odrastanju, a jučerašnja revija je pokazala da deca iz naših škola u Batajnici rastu uz mnoge i drage ljubimce. Prvi deo aktivnosti bili su literarni i likovni konkurs na temu ,,Moj ljubimac“, na nivou sve tri škole: OŠ ,,Svetislav Golubović Mitraljeta“, OŠ ,,Boško Palkovljević Pinki“ i OŠ ,,Branko Radičević“. Podeljene su i zahvalnice. Posebna zahvalnost svima koji su se trudili, pisali i crtali za ovu manifestaciju.

Revija ljubimaca je samo upotpunila ovu divnu aktivnost. Za školu ,,Svetislav golubović Mitraljeta” koordinator projekta je Bojana Janjanin, za OŠ ,,Boško Palkovljević Pinki“ je Zorica Stojinović Ban, a za OŠ ,,Branko Radičević“ je Radmila Šorgić. Uspešan rad koordinatora rezultirao je revijom na kojoj su svi bili ponosni i vlasnici i ljubimci. Sledeće nedelje u okviru istog projekta sledi sportski dan koji iščekujemo s nestrpljenjem! Čekamo vas u ,,Mitraljeti“!

Tagovi:

Pročitajte još: