(FOTO) OPŠTINA ZEMUN OBEZBEDILA PAKETE ZA BEBE!

Gradska opština Zemun i u 2024. godini nastavlja sa realizacijom projekta BEBO, DOBRODOŠLA U ZEMUN, koji se odnosi na dodelu paketa najmlađim Zemuncima.Opštinski Savet za brigu o deci i porodici pokrenuo je ovaj projekat prošle godine sa željom da pomogne mladim bračnim parovima na putu roditeljstva. Ovoga puta pakete su dobili 58 devojčica i 60 dečaka. Poklon paketi za odojčad sadrže sve ono što je potrebno za prvih par meseci kada u dom stigne novi član porodice.Paketi su prilagođeni za devojčice i dečake i sadrže prekrivač, peškir sa kapuljačom, kapicu, portiklu, po tri tetra pelene, nepromočivu pelenu, digitalni toplomer, dve silikonske cucle, flašicu, kozmetički set – vlažne maramice, šampon i kupku, kao i zvečku. Svi artikli su brendirani i upakovani u namenskim kutijama BEBO, DOBRODOŠLA U ZEMUN.Pozivamo sve roditelje da podnesu zahtev Gradskoj opštini Zemun, uz uverenje da dete ima prebivalište na teritoriji Gradske opštine Zemun i uz Izvod iz matične knjige rođenih.

Roditelji mogu da prijave dete za poklon paket do navršena četiri meseca života, odnosno u roku od 120 dana od rođenja. Takođe, prilikom preuzimanja paketa potrebna je na uvid lična karta jednog od roditelja.

Popunjavanjem obrasca i dostavom dokumenata na opštinskoj pisarnici, Magistratski trg 1, šalter sala, ili putem aplikacije na sajtu Opštine.

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: