Home Opština Zemun (FOTO) Ovako će izgledati novi parking i zelena oaza na Keju...

(FOTO) Ovako će izgledati novi parking i zelena oaza na Keju u Zemunu

1199
3

Na inicijativu Gradske opštine Zemun zapuštena površina na Keju oslobođenja pored vrtića ”Mala sirena” postaće preko potreban parking prostor površine 4700 kvadratnih metara. Na taj način biće prevaziđen problem nedostatka mesta za parkiranje u centralnom delu Zemuna.

Parking će imati oko 140 mesta, od toga će šest biti namenjeno za invalidna lica, jedno je porodično parking mesto, a biće postavljen i parking za bicikle. Za stanare okolnih zgrada JKP ”Parking servis” kao investitor pripremiće uslove za povlašćeno parkiranje.

U okviru ovog prostora predviđena je i zelena oaza kao mesto za odmor. Površina prema vrtiću biće preuređena u novi zeleni pojas.

3 COMMENTS

  1. Meni ovo divno izgleda, ne znam zašto ljudi sve negoduju, problem sa parkingom je zaista veliki. Neće vam se deca ugušiti od auspuha ništa više nego što je bilo do sada… Bolje imati uredjenu zelenu površinu nego nešto što ne zaraslo i neuredno.

  2. Daj Zemunci odlučite se već jednom.Kad fali parking onda onda nevalja grad jer nemate gde da se parkirate ,kad se pravi parking onda sto se diraju dečija igrališta.Pri tom svi bi da se parkirate u centru .Niko nebi da se proseta ili dodje autobusom do centra ko da je to neka filozofija .E pa nema mesta za sve .Zemun se širi .Mnogo je novopridošlih zemunaca.Dakle. Odlucite se.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here