Pretraga
Close this search box.

(FOTO) PREDSEDNIK OPŠTINE ZEMUN GAVRILO KOVAČEVIĆ I OVOG PETKA PRIMIO GRAĐANE

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević sa saradnicima, i ovog petka  razgovarao je sa građanima.

Bilo je reči o konkretnim problemima vezanim za komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu, kao i za efikasnije funkcionisanje stambenih zajednica.

Takođe, govorilo se i o unapređenu kulturno-edukativnog života u Zemunu. Predsednik je informisao predstavnike udruženja o načinu apliciranja na godišnje konkurse koje Opština raspisuje sa ciljem finansiranja i sufinansiranja programa  u oblasti kulture, humanitarnog rada, zaštite životne sredine i aktivnosti penzionerskih organizacija.

Kako je praksa pokazala Opština je, u okviru svojih nadležnosti mnoge probleme na koje su građani tokom prethodnih prijema ukazali, rešila ili su pokrenute procedure kod nadležnih institucija.

”Svaki razgovor sa građanima je prilika da se pokrenu novi projekti koji će direktno uticati da Zemun bude još kvalitetnija sredina za život i rad”, rekao je predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

Prijemi građana kod predsednika Gradske opštine Zemun organizuju se svakog petka i zakazuje se preko Kancelarije za prijem građana je 011/3778-400, 011/3778-434, kancelarija br.22,

visoko prizemlje, e-mail: prijemgradjana@zemun.rs

Tagovi:

Pročitajte još: