Pretraga
Close this search box.

(FOTO) RADOVI U TOKU: ASFALTIRANJE ULICA U OVOM ZEMUNSKOM NASELJU!

U sklopu obnove saobraćajne infrastrukture asfaltiran je nastavak Posavske ulice u Batajnici, a u toku su radovi na još nekoliko lokacija, u ulicama Stanka Tišme 1. deo, Vojvode Vojislava Vojinovića, Prvog sremskog odreda, a radi se i krak ulice Branislava Barišića Doktora.Mašine su i u ulici Stojana Aranđelovića u naselju Šangaj, i ukupno se uređuje i asfaltira kilometar i šesto metara puta u Batajnici.

Radove finansira Gradska opština Zemun u u skladu sa Programom za održavanje nekategorisanih puteva i saobraćajnih površina u javnom korišćenju unutar bloka.Takođe, u toku je i rekonstrukcija Ulice majora Zorana Radosavljevića, i očekuje se da će radovi na ovoj centralnoj batajničkoj saobraćajnici biti završeni krajem avgusta.

Rekonstrukcija obuhvata popravku trotoara, asfaltiranje kolovoza, postavljanje javne rasvete i modernizaciju saobraćajne signalizacije. Radove izvodi JP ”Putevi Srbije”.Radovi na saobraćajnoj infrastrukturi u svim zemunskim naseljima teku po planu i shodno dinamici su u različitim fazama.

Tagovi:

Pročitajte još: