(FOTO) Rukovodstvo Gornjovarošana: Još jedna akvizicija zemunskog srpskoligaša

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Zemun nastavlja sa jačanjem ekipe u zimskom prelaznom roku, a istovremeno su povukli potez kojim su ne samo osvežili svoj igrački kadar, već su istovremeno oslabili redove najvećeg konkurenta u borbi za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Pre samo dva dana i zvanično je potvrđeno da je dosadašnji golman Zvezdare Nikola Borjan parafirao ugovor sa ekipom iz Gornje varoši, a sada je istim putem krenuo još jedan dojučerašnji igrač „bulki“.

Naime, pristupnicu plavo-zelenima potpisao je i Uroš Vukićević.

Reč je o dvadesettrogodišnjem krilnom napadaču koji može odgovoriti i zadacima u veznom redu i koji je od leta 2021. godine bio stanovnik Bulbuldera.

Vukićevi je ponikao u redovima Čukaričkog, a treba posebno napomenuti da je zabeležio i tri nastupa u dresu U-19 reprezentacije Srbije.

– Uroš Vukićević:

Datum rođenja: 29. maj 2000. godine

Pozicija timu: krilni napadač

Igračka karijera: Čukarički U-17 (Beograd), Spartak U-19 (Subotica), Zlatibor (Čajetina), Sinđelić (Beograd), Inđija Toyo Tires (Inđija), Lokomotiva (Beograd), Zvezdara (Beograd), Zemun (Zemun)

Reprezentativna karijera: Srbija U-19 (3 ut.)

(Foto: FK Zemun)

Još jedna akvizicija zemunskog srpskoligaša – Uroš Vukićević

Čini se da rukovodstvo Gornjovarošana aktuelni prelazni rok koristi kako bi ne samo pojačalo ekipu uoči starta odlučujućih prolećnih borbi, već se sada polako sklapaju kockice ekipe koja bi od naredne jeseni trebala da krene i u žetvu prvoligaških bodova.

Uroš Vukićević kao i ostale zimske novajlije priliku za zvanični debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Zemun gostovati Torlaku iz Kumodraža.

Navedeni meč zakazan je za drugi dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe, koji je odigran u Gornjoj varoši 13. avgusta prethodne godine, pripao Zemuncima koji su slavili rezultatom 2:0.

Tagovi:

Pročitajte još: