(FOTO) SAZNAJEMO: Novi svedoci u slučaju hirurga sa nanogicom optuženog da je tukao suprugu u kući u Zemunu

N. O. se sada nalazi u stanu, a dozvoljene su posete dece, familije i prijatelja, dok sa suprugom i dalje neće imati kontakt jer je na snazi mera zabrane prilaska i komunikacijeFoto: Instagram

Postupak protiv N. O., hirurga sa VMA, optuženog da je u januaru ove godine u porodičnoj kući u Zemunu tukao suprugu I. O., a kojem je juče Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo je juče pritvor i zamenio nanogicom, nastavlja se sredinom januara, izjave će davati novi svedoci. To su lekari iz Zemunske bolnice koji su radili pregled njegove supruge I. O. Podsetimo, N. O. se sada nalazi u stanu, a dozvoljene su posete dece, familije i prijatelja, dok sa suprugom i dalje neće imati kontakt jer je na snazi mera zabrane prilaska i komunikacije.Foto: Instagram

I. O. se nije se pridružila krivičnom gonjenju, niti je istakla imovinsko pravni zahtev.

Kada je pozvana da svedoči, izjavila je da ne želi. Obratila se sudu da je dosta vremena prošlo od događaja, da N.O. fali deci, da deca pate zbog njegovog odsustva i dugog boravka u pritvoru, da smatra da je ovo vreme provedeno u pritvoru sasvim dovoljno i da svi mogu da nastave da žive normalno i da zajednički brinu o deci.

Oštećena, koja inače ima status posebno osetljivog svedoka u ovom postupku, je kazala da su ona i optuženi imali dovoljno vremena da razmisle o svemu, te su odlučili da sve urade u interesu njihove dece, dodajući da samo želi “da se ova agonija završi”.

Inače, na jučerašnjem suđenju ispitana su dva svedoka, jedan policajac kojeg je predložilo tužilaštvo i kum optuženog kojeg je predložila odbrana. Veštaci su na jednom od prethodnih suđenja naveli da je N.O. bila bitno smanjena uračunljivost u trenutku izvršenja dela.

N. O. bio je u pritvoru od 1. februara.

Tagovi:

Pročitajte još: