Pretraga
Close this search box.

(FOTO) Šmekerizam: Fotografija troje mališana sa Zemunskog keja oduševila Srbiju

„Džentlmen se ne postaje, džentlmen se rađa“, rečenica je koja jednostavno opisuje simpatičnu fotografiju troje mališana uslikanih na Zemunskom keju, koja je nedavno postala viralna na društvenim mrežama i oduševila veliki broj Srba.

Fotografija jučerašnjeg dana, kako su je mnogi korisnici na Iks mreži nazvali osvanula je na profilu jedne Milice za koju s pretpostavlja da je autor predivnog prizora – u kom dve devojčice šetaju sa drugarom koji se odlučio na džentlmenski potez – nošenje njihovih rančeva. „I posle nek neko kaže da se džentlmen ne rađa“ napisala je Milica u opisu fotografije. Naime, kako se može videti, dok su mališani štali Zemunskim kejom, dečak je na leđima nosio svoj ranac, a dva ranca od drugarica držao je u rukama potpuno spontano – ne znajući da će ubrzo oduševiti Srbiju svojim postupkom.

„I džentlmen i šmeker“

Iako najniži među drugaricama, mališan je postao veliki u očima korisnika Iks mreže koji su morali da ga pohvale u komentarima.

„Preslatki su. Bravo za klinca, bravo i za roditelje“, „Ja bih rekla da se šmeker rađa a džentlmen se uči da se bude od malih nogu. Ovaj dečkić je i jedno i drugo. Kavaljerstvo i dalje postoji a on vraća veru u lepe manire“, „Duša draga, još manji od obe a tako veliki čovek već! Svaka čast roditeljima. I ovo dete će izrasti u jednog stamenog i normalnog čoveka“, „Sad bih ga zagrlila! Duša mala i nežna!!!“, „Šmekerizam iskreno“, „Slatko ali pući će mu kičma do kraja osnovne“, glasili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Tagovi:

Pročitajte još: