(FOTO) Taurunumi se oglasili odmah nakon što je OFK Beograd dobio novo rukovodstvo!

Navijači FK Zemuna, popularni Taurunumi oglasili su se nakon što je OFK Beograd dobio novo rukovodstvo gde je Momčilo Minić izabran za predsednika tog kluba, dok su novi potpredsednici Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac i bivši fudbaler kluba sa Stare Karaburme.

Poznato je da su navijači Zemuna i OFK Beograda veliki rivali, a oni su se odmah oglasili nakon što je OFK Beograd dobio novu upravu: “Ćuti, niko neće znati, OFK-a i dalje će se zvati…”, pisalo je na paroli koju su okačili večeras Zemunci, a inače su je ranije koristili na derbi meču protiv OFK Beograda. Uz parolu stoji i grb OFK Beograda u crvenoj boji kao i slika Zvezdana Terzića, sadašnjeg generalnog direktora Crvene zvezde.

Taurunumi su ovom porukom aludirali da je OFK Beograd filijala Crvene zvezde.

OFK Beograd se trenutno takmiči u Srpskoj ligi Beograd, trećem rangu takmičenja i trenutno je na 5. mestu sa 8 bodova manje od prvoplasirane Zvezdare i 3 boda manje od drugopasiranog Zemuna. Podsetimo, samo prvoplasirani tim naredne sezone ide u viši rang, odnosno Prvu ligu

 

Tagovi:

Pročitajte još: