(FOTO) TURISTIČKI POTENCIJALI ZEMUNA NA BEOGRADSKOM SAJMU

Turistička organizacija Gradske opštine Zemun ove godine od 22. do 25. februara na 45. Međunarodnom sajmu turizma tradicionalno je predstavila turističke potencijale Zemuna. Sajam turizma je održan pod sloganom ”Avantura počinje ovde”. Učestvovalo je 400 izlagača iz 27 zemalja, a Grčka je bila ovogodišnji partner najznačajnije manifestacije te vrste u regionu Jugoistočne Evrope.U kvalitet prezentacija turističkih, kulturnih, ugostiteljskih i gastronomskih potencijala na sajamskom štandu Zemuna, 23. februara mogli su da se uvere i članovi Veća Gradske opštine Zemun Milan Petrović i Zoran Borjan, koji su sa posetiocima uživali i u prigodnom muzičkom programu.

Na štandu Zemuna posetioci su imali priliku da vide šta je sve urađeno u Zemunu, kontinuitet razvoja nautičkog, kulturnog, sportskog, gastronomskog i manifestacionog turizma, a direktor Turističke organizacije Gradske opštine Zemun Miloš Bubnjević najavio je nove turističke programe, među kojima su i atraktivni vinski festivali.Fokus ovogodišnje prezentacije Zemuna stavljen je na pojedine stalne manifestacije Gradske opštine Zemun, poput, ”Leto na Gardošu”, ”Leto na keju”, ”Leto na Lidu” i ”Teslin dan”.

Na Beogradskom sajmu, osim Sajma turizma, posetioci su imali priliku da posete i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme

Tagovi:

Pročitajte još: