(FOTO) U Gornjoj varoši ne staju: FK ZEMUN ima novog člana

Pred fudbalerima Zemuna je polusezona istine kroz koju će Gornjovarošani pokušati da se nakon tri godine vrate u Prvu ligu Srbije.

Tokom prethodne jeseni u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana Zemunci su zabeležili skor od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza, a s obzirom da imaju identični bodovni skor kao i ekipa Zvezdare, do jesenjih lovorika su stigli zahvaljujući boljem gol koeficijentu.

Zimsku pauzu rukovodstvo kluba je iskoristilo za jačanje igračkog kadra, a svakako među najzvučnijim pojačanjima su mladi golman Nikola Borjan koji je stugao upravo iz redova „bulki“, kao i nekadašnji ubojiti napadač Partizana Nemanja Kojić koji je u Gornju varoš stigao iz redova Loznice.

Još jedna transfer bomba aktivirana je tokom današnjeg dana (subota, 3. februar), a novi član plavo-zelenih postao je Milan Zorica.

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem fudbaleru koji pokriva obe krilne pozicije, a može odgovoriti i zadacima u veznom redu i koji u Zemun stiže iz dobanovačke Budućnosti. Svoje fudbalsko putešestvije započeo je u mlađim kategorijma Crvene zvezde, a internacionalno iskustvo sticao je u Crnoj Gori, Švedskoj i Italiji.(Foto: FK Zemun)

– Milan Zorica:

Datum rođenja: 7. januar 1992. godine

Mesto rođenja: Knin

Pozicija u timu: Krilni napadač

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Sopot (Sopot), Hajduk (Kula), Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), Bežanija (Beograd), Bokelj (Crna Gora), OFK Grbalj (Crna Gora), Engelholms (Švedska), Budućnost (Dobanovci), Ponsako (Italija), Železničar (Pančevo), Omladinac (Novi Banovci), OFK Beograd (Beograd), Zemun (Zemun)

Nakon potpisivanja ugovora sa ekipom iz Gornje varoši Milan Zorica je izjavio:

– Drago mi je da sam dobio priliku da igram za moj grad i klub odakle sam. Kod kuće j najlepše. Cilj je jasan, Prva liga Srbije je imperativ.

Priliku za debi u dresu novog kluba iskusni krilni napadač će imati u prolećnoj premiejri kada će Zemun gostovati ekipi Torlaka iz Kumodraža. Meč je planiran za 2. mart 2024. godine.

Tagovi:

Pročitajte još: