(FOTO) Voditelju izgoreo stan u Zemunu, plamen krenuo iz zida

Voditelju i medijskom konsultantu Urošu Bogdanović pre nekoliko dana u potpunosti je izgoreo stan u Zemunu, a na sreću, njegova porodica i on prošli su bez povreda. Pričinjena je velika materijalna šteta, a Bogdanović u razgovoru za Nova.rs ističe da se požar širio neverovatnom brzinom i da su za samo nekoliko minuta ostali bez krova nad glavom. Ipak, navodi da je najbitnije da su njegova porodica i on uspeli na vreme da izađu iz stana.

Bogdanović ističe da je šteta ogromna, a procenjuje da je reč o više od 80.000 evra. Ipak, pored muke koja ih je zadesila, kaže da je najbitnije da je njegova porodica dobro i da niko nije povređen. U razgovoru za naš portal objašnjava kako je došlo do požara i ističe da se vatrena stihija širila neverovatnom brzinom.„Iza osigurača, u zidu, došlo je do varnica. Osigurači su se potom otopili i tada je krenuo plamen iz zida. Bukvlno, plamen je krenuo kao voda iz slavine, neverovatnom brzinom se širio. Odmah sam izveo decu i suprugu na sigurno, a ja sam se vratio unutra, u nadi da spasim šta mogu. Međutim, kada mi je plamen, maltene, pao na ruku, uvideo sam da nema pomoći. Na sreću, vatrogasci su odmah stigli i otpočeli gašenje, međutim, stan je već bio u plamenu“, kaže za naš portal Bogdanović

Bogdanović ističe da je moglo da dođe do daleko veće štete, s obzirom da je u stanu imao butan bocu.„U kuhinji smo imali otvorenu butan bocu, dobro je da sam se odmah setio toga, pa smo uspeli da je zatvorimo na vreme. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da se to nije desilo“, priča naš sagovornik.

Nova

Tagovi:

Pročitajte još: