(FOTO) Zemun se gradi

Mnogobrojni infrastrukturni projekti koji se realizuju u Zemunu bili su povod da se članovi veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović i Đorđe Dukić 19. aprila uvere na terenu kako napreduju različiti radovi.

U toku su završni radovi na rekonstrukciji Ulice Atanasija Pulje. Posle revitalizovane vodovodne mreže i postavljanja novih cevi i postavljanja potrebne putne podloge, ekipe JKP ”Beograd put” rade pripremu za završno asfaltiranje kolovoza. Takođe, uspešno teku radovi na rekonstrukciji i postavljanju novog asfalta u Ulici Velike Međe – Nova 23. u Batajnici.

Obimni radovi se izvode i na potezu nove Železničke stanice u Batajnici, gde su radnici posebno angažovani na izgradnji pešačkog pothodnika koji spaja naselje Šangaj sa centralnim delom Batajnice.

Budući da su prethodnih dana u Opštinu stizale pritužbe žitelja naselja Grmovac da im se periodično isključuje voda, članovi Veća Gradske opštine Zemun su obišli ovo naselje u uverili se da do nestašica vode dolazi zbog obimnih radova u okviru druge faze izgradnje vodovodne mreže, čime će biti zaokružena vodovodna infrastruktura u ovom zemunskom naselju koje broji 500 domaćinstava.

Tokom obilaska terena članovi Veća su razgovarali sa građanima koji nisu krili zadovoljstvo što je Opština uključena u rešavanje svih komunalnih problema gde god da se radi i gradi u Zemunu.

Tagovi:

Pročitajte još: