(FOTO) ZEMUNCI ZABLISTALI U AKCIJI ”ZA ZELENIJI BEOGRAD”

U akciji ”Za zeleniji Beograd”, koju je po dvadeseti put organizovalo JKP ”Zelenilo-Beograd” u devet kategorija, predstavnici Zemuna osvojili su sedam nagrada.

Cilj ove akcije je razvijanje pozitivnog odnosa prema zelenilu i cveću kod građana, uz istovremenu motivaciju da u pozitivnoj konkurenciji za izbor najlepših prostora unaprede stanje svog neposrednog okruženja.

Po odluci žirija, prvu nagradu za ”Najlepšu zelenu površinu ispred poslovnog objekta” pripalo je INPUT doo, Autoput za Novi Sad 150b, dok je u istoj kategoriji druga nagrada pripala Penzionerskom domu u ulici Marije Bursać br. 49.

Drugu nagradu za ”Najlepši balkon” osvojio je naš sugrađanin Stojan Cvetković, koji živi u ulici Dr Nedeljka Ercegovca 29e. Takođe, drugi u kategoriji ”Najlepša zelena površina ugostiteljskog objekta” je bistro ”Lamanš”.

Vrtić ”Pačija škola” osvojio je drugu nagradu u kategoriji ”Najlepše uređeno dvorište predškolske ustanove”, a istu nagradu je osvojila u kategoriji ”Najlepša okućnica” Anka Kaurin, koja živi u Oficirskoj koloniji 4. deo 6.

U kategoriji ”Najlepša zelena površina oko stambene zgrade treću nagradu je osvojila stambena zajednica u ulici Bačka 17.

Pobednici ovog gradskog takmičenja dobiće zahvalnice i nagradne vaučere za kupovinu sadnog materijala u rasadnicima JKP ”Zelenilo Beograd”.

Tagovi:

Pročitajte još: