Gde nabaviti najlepše i najpovoljnije cveće uoči praznika? Posetite pijacu „Zemun“

U cveće je utkana lepota prirode, ono osvaja bojama, oblicima i mirisom, zbog čega ga dame smatraju najlepšim znakom pažnje. Ovih dana je jedna od nezaobilaznih tema gde nabaviti cveće za predstojeći praznik žena. U koliko i vi planirate da drage osobe u petak obradujete cvećem, predlažemo da ga potražite na beogradskim pijacama, jer vas tamo očekuje veliki izbor rezanog, sezonskog i saksijskog cveća po povoljnim cenama.

Pijaca cveća u Krnjači poznata je po najvećem izboru cveća koje na njoj nabavljate direktno od proizvođača i uvoznika, zbog čega su i cene značajno povoljnije nego na drugim mestima. Zbog izuzetne ponude na cvetnoj pijaci u Krnjači se snabdevaju i cvećari, zato je naša preporuka da posetite ovu živopisnu, mirisnu pijacu koja se nalazi na Zrenjaninskom putu. Ukoliko vam pak više odgovara da cveće izaberete u blizini kuće ili posla, odličan izbor cveća po povoljnim cenama očekuje vas na beogradskim pijacama, među kojima su posebno omiljeni Cvetni kutak pijace Stari Merkator, Zemun, Kalenić, Blok 44, Bajloni, Zeleni venac, Palilula, Vidikovac.

Bilo da planirate da darujete vezu prolećnog cveća poput narcisa, zubula, mimoza, ili je vaš izbor rezano cveće poput lala, ruža, gerbera, irisa, karanfila, ljiljana, kala, lizijantusa, hrizantema, raskošni buket ili jedan cvet, ponudom na beogradskim pijacama bićete prezadovoljni. Pored cveća, za sve koji tragaju za simboličnim poklonom kojim će damama pokazati koliko su važne, na sam dan praznika JKP „Beogradske pijace“ na pijacama „Stari Merkator“ i „Zemun“ organizuje tradicionalne osmomartovske bazare, na kojima mogu izabrati maštovit poklon, ukusan domaći slatkiš ili zanimljivu rukotvorinu.

Tagovi:

Pročitajte još: