Glas Mladih Zemun organizuje turnir Galenika Kup u malom fudbalu

Nakon godinu dana pauze, udruzenje gradjana Glas Mladih Zemun organizuje po 4 put Galenika Kup, turnir u malom fudbalu. Koliko su ljudi zeljni fudbala i zeljni druzenja pokazuje i to sto na turniru ucestvuje 32 ekipe iz svih delova Srbije. Kao i veliki broj posetilaca koji su dosli da podrze ovakvu manifestaciju. 

Sto se tice samog turnira,32 ekipe se bore za glavnu premiju od 120.000rsd. igra se sistem Lige sampiona 8 grupa po 4 ekipe 2 najbolje prolaze u osminu finala, nakon toga imamo cetvrtinu finala polu finale utakmicu za trece mesto i na samom kraju grandiozno finale u nedelju u 20:50h. Pozivamo sve da dodju. 

Zelimo da najavimo i nas najveci projekat u saradnji sa Opstinom Zemun a to je najveci turnir u malom fudbalu u Zemunu pod nazivom Zemun Kup gde ce glavna premija iznositi 300.000rsd mesta su ogranicena na 32 ekipe. Mesto odrzavanja turnira je osnovna skola Svetozar Miletic u centru Zemuna. Turnir pocinje 23.08.2021. do 29.08.2021. Mozete se prijaviti putem broja telefona ili putem nase instagram stranice glas.mladih.zemun 

Takodje zelimo da se zahvalimo nasim sponzorima Grizli Burger, Focus Caffe, Invetor Transport i Logistika, Barber Mata, Simbol Print, Caffe Jež, Zajednici Sindikata Srbije VINCI Aerodrom Beograd, Moj Zemun, Palacinkarnica Pinokio i Zemunskim Vestima. Sportski pozdrav i vidimo se na Zemun Kupu!

Takodje se zahvaljujemo prijateljima turnira 

Dušku Tarbuku

Aleksandru Poposkom Cincaru

Miroslavu Gajiću

Aleksandru Cekicu 

Tagovi:

Pročitajte još: